Skip to main content

Mars en manifestatie op Dag van de Arbeid

Leden van vakbond FNV manifesteren zondag in het Oosterpark. Vooraf lopen ze een mars vanaf het Jonas Daniël Meijerplein door het centrum van de hoofdstad, met het park als eindbestemming, meldt Het Parool. Op de Dag van de Arbeid wordt traditioneel gestreden voor betere arbeidsomstandigheden.

Bron: AD Lees verder...

Nederland wil meer echte banen

Ruim driekwart (76 procent) van de Nederlandse bevolking vindt een ontwikkeling naar meer tijdelijke contracten negatief (38 procent) tot zeer negatief (38 procent). Slechts 7 procent beoordeelt dit positief.

Lees meer 

FNV: Duizenden mensen omarmen Dag van de Echte Banen

Negenduizend mensen hebben samen met de FNV vandaag de ‘Dag van de Echte Banen’ gevierd in Amsterdam. In andere wereldsteden, zoals Parijs en Londen, wordt de Dag van de Arbeid al jaren groots gevierd. In Amsterdam is dit een nieuwe traditie, die meer en meer wordt omarmd.

Lees meer

1 mei viering 2016

De viering van 1 mei stond dit jaar in het teken van “echte banen”. FNV havens was ook van de partij en deed mee aan een clinic van niemand minder dan Remy Bonjasky. Remy Bonjasky is voormalig thaibokser en drievoudig winnaar van de K-1 World Grand Prix.

FNV Havens, zet zich al jaren in voor “echte banen” in de Nederlandse havens en deed daarom ook vol overgave mee aan deze clinic. Waarin zij leerde om te verdedigen, te incasseren en op tijd te counter punchen.. een vaardigheid die altijd van pas komt.

Verder ging het over solidariteit en “echte banen”

Foto's: images/2016/WhatsApp-Image-20160501.jpeg
images/2016/WhatsApp-Image-20160501-3.jpeg
images/2016/WhatsApp-Image-20160501-1.jpeg
images/2016/WhatsApp-Image-20160501-4.jpeg
Video: https://youtu.be/KY3ZxbhTTS4