ECT POORTBIJEENKOMST 19 MEI

logo fnv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TIJD OM DE KOPPEN BIJ ELKAAR TE STEKEN!

 

Beste leden,


Zoals tijdens de ledenvergaderingen van 23 maart al door vakbonden was aangegeven is er veel gekloot geweest over de afspraken die moeten leiden tot een onderhandelingsresultaat.

 

In de afgelopen weken is er veel gebeurd. De delegaties van vakbonden hebben hun uiterste best gedaan om alles zo goed mogelijk voor jullie op papier te krijgen. Dit is voor een groot deel gelukt, maar niet op alle punten. En de vraag die nu aan ons allen voor ligt is deze:


Is hetgeen wat nu bereikt is en op papier staat voldoende om hierover de leden te laten beslissen?


Daarom organiseren wij bijeenkomsten om te peilen of de leden het voldoende vinden om in een referendum aan de leden voor te leggen.

  • Zo ja, dan maken wij er een onderhandelingsresultaat van en gaan wij het referendum organiseren. Als de leden het onderhandelingsresultaat goedkeuren dan is er sprake van een nieuwe CAO tot en met december 2024.
  • Als de leden het onderhandelingsresultaat afwijzen dan zullen wij in actie moeten komen.

 

Poortbijeenkomst

 

We roepen mensen op, die er niet bij zijn, om per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) te reageren (met hun lidmaatschapsnummer erbij) over hun standpunt: acceptabel of niet. Dat geeft een indicatie over hoe men er in staat. Woensdag leggen we dat duidelijk uit.

 

Kijk in de bijlage wat er bereikt is en wat nog niet.

 

Met vriendelijke groet,

 

CAO-delegaties FNV Havens en CNV Vakmensen

Attachments:
FileFile size
Download this file (210517NStJKo Bijlage nieuwsbrief ECT.pdf)210517NStJKo Bijlage nieuwsbrief ECT.pdf466 kB

Please publish modules in offcanvas position.