ECT CAO onderhandelingen (2)

logo fnv

15 september 2017

Beste leden,


Vandaag is het eerste overleg geweest en zijn enkel de voorstellen uitgewisseld. Er is geen inhoudelijk discussie gevoerd. De brieven zijn te vinden op www.fnvhavens.nl.
Hieronder onze eerste reactie op de voorstellenbrief van ECT.


ECT heeft als strategie om marktleider te blijven in de Rotterdamse haven, daarom biedt ECT een drie jarige CAO met alleen automatische prijs compensatie (APC) en geen structurele loonsverhoging. Verder blinkt de ECT voorstellenbrief niet uit in concrete voorstellen.
Voor FNV Havens is het belangrijk dat ECT een gezond bedrijf blijft en oog heeft voor de belangen en signalen van het ECT personeel, onze voorstellen zijn hierop gericht.
Marktleider zijn is mooi meegenomen, maar is voor ons geen doel op zich.


Het traject voor het nieuwe CAO is gestart en dinsdag 19 september 2017 worden de onderhandelingen voortgezet. Lees rustig de informatie door en voer discussie met je collega’s over de voorstellen van ECT.


Via pamfletten worden jullie op de hoogte gehouden over de voortgang van de CAO onderhandelingen. Verspreiding van de pamfletten gaat via de kantine, email, whatsapp, facebook enz.


Met vriendelijke groet,
Onderhandelingsdelegatie ECT
Niek Stam
Remco Schuller
Derk de Graaf
Koos de Leede
Sjaak van Gelder
George Crooswijk
Jeroen Ree
Martin Verbeek


Geen mail ontvangen van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.? Meld je aan via dit emailadres met je lidmaatschapsnummer.

Attachments:
FileFile size
Download this file (170921 Nieuwsbrief cao onderhandelingen (2).pdf)170921 Nieuwsbrief cao onderhandelingen (2).pdf126 kB

Please publish modules in offcanvas position.