Ledenvergadering ECT 24 mei 2017

UITNODIGING FNV LEDENVERGADERING ECT
WOENSDAG 24 MEI 2017
Carlton Oasis Hotel Curieweg 1, 3208 KJ Spijkenisse
AANVANG 10.00 UUR EN 19.00
Beste mensen,
Op 24 mei 2017 zijn de eerste ECT ledenvergaderingen ter voorbereiding op de ECT CAO onderhandelingen. Op 1 oktober 2017 loopt het huidige CAO af en moet er onderhandeld worden voor een nieuw CAO. De onderhandelingsdelegatie vanuit het VAB ECT wordt voorgesteld op de ledenvergaderingen
In de ledenvergadering worden tevens de voorstellen verzameld van de leden die werkzaam zijn bij ECT. De voorstellen op de ledenvergadering bepalen het uitgangspunt voor de onderhandelingsdelegatie. Het is dus belangrijk om hierbij aanwezig te zijn.
 
De ontwikkelingen in de nabije toekomst laten zien dat er zeker ook bedreigingen op ons afkomen. De AOW-leeftijd die telkens wordt opgeschoven, ontslagbescherming van werknemers die weer bedreigd wordt. De werkgevers zijn telkens op zoek naar meer flexibiliteit van de werknemers.
FNV Havens wil altijd de best mogelijke deal voor zijn leden maken. Het cao akkoord 2012-2017 is door inzet van onze leden tot stand gekomen. Laten we door dezelfde inzet ook dit CAO-traject tot een goed einde brengen.
 
Indien je nog geen lid bent, wordt snel lid van FNVHavens en zorg dat je ook inspraak heb op het ECT-CAO!
 
Met vriendelijke groet,
Niek Stam en VAB ECT.

Please publish modules in offcanvas position.